Aktuálně: Obě naše pobočky jsou otevřeny | Dodržujte prosím bezpečnostní pokyny obsluhy. Více informací.

Ochrana osobních údajů

Oznámení o ochraně osobních údajů (dále též „Oznámení“) webu www.pujcovnakejr.cz (dále též „Web“), provozovaný provozovatelem Michalem Kejřem. Trvalé bydliště Hekrova 814/15 14, Praha - Háje, kontaktní také na info@roxom.cz vytyčuje vzájemná práva a povinnosti jako správce osobních údajů a fyzických osob jako subjektů údajů v rámci realizace ochrany osobních údajů, získaných též prostřednictvím on-line aktivit Webu takto:

  • Úprava ochrany osobních údajů dle tohoto Oznámení vyplývá ze zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, v účinném znění, zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti, v účinném znění a Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES - obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále též „GDPR“), účinné k 25.05.2018, kdy v těchto právních předpisech můžete nalézt širší popis rozsahu práv a povinností při ochraně osobních údajů.

  • Web není určen k poskytování služeb či prodeji produktů osobám mladším 16 let.

  • Zpracováváme Vaše osobní údaje, které nám sami předáte (sdělíte), také v souvislosti s Vaším užitím Webu, obvykle jméno, příjmení, firma, adresy, telefon, GSM, e-mail apod.. Pokud objednáváte přes e-shop, zapíše náš systém také Vaši IP adresu a ty cookies, bez kterých by e-shop nefungoval. Nepoužíváme žádné formy automatického rozhodování včetně Vašeho profilování. Tyto osobní údaje máme za účelem přijetí/potvrzení/vyřízení/odeslání/fakturace/reklamace Vaší objednávky a komunikace o ní a jiných našich produktech.

Vaše osobní údaje tedy zpracováváme, abychom:

  • mohli splnit smlouvu s Vámi,

  • splnit zákonné povinnosti jako např. vystavit doklady,

  • protože jste nám sami udělili souhlas,

  • je v našem oprávněném zájmu Vaše osobní údaje z Vašich dřívějších objednávek na našem e-shopu dále zpracovávat pro účely zlepšování našich systémů, abychom Vám mohli dát vědět, co je nového ve světě našich produktů apod.

Zpracování osobních údajů tedy probíhá vždy pro konkrétní účely na základě jasných právních základů. Předáváme Vaše údaje jiným příjemcům, ukládá-li nám to zákon a dále smluvním příjemcům (tzv. zpracovatelům) jen tak, abychom mohli splnit naše vzájemné závazky. Vaše údaje nepředáváme nikam mimo EU. Nepoužíváme žádné formy automatického rozhodování včetně Vašeho profilování. 

  • Vaše údaje zpracováváme do odvolání souhlasu a v ostatních případech nejdéle 10 let, s ohledem na archivační povinnosti dle jednotlivých zákonů (např. zákon o DPH), pak Vaše údaje definitivně smažeme/skartujeme.

Máte právo na informace, zahrnující též právo na přístup ke svým osobním údajům zpracovávaných u nás, právo na opravu nepřesných údajů, právo být zapomenut výmazem Vašich osobních údajů, právo uplatit omezení zpracování ze zákonných důvodů, právo na přenesení svých osobních údajů jinam, námitku proti jakémukoliv zpracování a samozřejmě také kdykoliv odvolat svůj souhlas, byl-li udělen. Veškerá svá práva můžete u nás uplatnit jakkoliv, nejvhodněji však na e-mailové adrese: info@pujcovnakejr.cz. Tím vším však není dotčeno Vaše právo stěžovat si u Úřadu na ochranu osobních údajů www.uoou.cz či uplatit svá práva u soudu.

Jednodušší to už být nemůže...

1. Pošlete poptávku

Stačí vyplnit jednoduchý formulář, díky kterému se dostane Vaše poptávka až k nám.

2. Zavoláme Vám

Tu následně zpracujeme, ověříme dostupnost a ozveme se s konkrétní nabídkou.

3. Osobní předání

Po předchozí dohodě se osobně zastavíte na některou z našich poboček a vše osobně vyřídíme.

Pokud jsme online, můžete nám napsat přes LIVECHAT přímo na těchto stránkách.


18 let
na trhu


2 pobočky
v Praze


základní
pojištění v ceně


možnost
rezervace


přehledné
ceny


pomoc
na telefonu